معرفی پلتفرم توانمندسازی منابع انسانی رشدانا
۱۰ مهر ۱۳۹۹کالج رشدانا، پلتفرم توانمندسازی سرمایه های انسانی با هدف رفع خلاء موجود در زمینه رشد و توسعه کسب و کار های دیجیتال به وجود اومد و با تمرکز بر محوریت نیروی انسانی متخصص، اقدام به برنامه ریزی و اجرای برنامه های توانمندسازی نیروی انسانی کرده.
رشدانا سعی میکنه تا رشدآموزای خودش رو از همون اول راه در مسیر شغلی متناسب با شخصیت و علاقه اونا قرار بده. بعد با تمرکز بر توانمندسازی افراد در حوزه مهارت های سخت یا مهارت های دیجیتال و مهارت های نرم، اونا رو در تعیین اهداف شخصی و چشم انداز شغلیشون هدایت میکنه. ترسیم کارراهه شغلی رشدآموزا به وسیله برگزاری جلسات متعدد مشاوره شغلی و آزمون های استعداد یابی صورت میگیره.
برنامه توانمندسازی نیروی انسانی کالج رشدانا
کالج رشدانا در راستای رسالت اجتماعی خود یعنی توانمندسازی نیروی انسانی، اومده یک بستر رو تحت عنوان رشدآموزی به وجود آورده که در مدت یک ماه رشدآموزی، شما تمام اون مواردی رو که نیازه برای ورود به دنیای کسب و کار دیجیتال بدونید رو آموزش ببینین.
این برنامه از بالا ترین سطح دانش تجربی بهره میبره؛ دانشی که افراد با تجربه و ماهر در حوزه های تخصصی کسب و کار اینترنتی بدستش آوردن.
اما اون چیزی که برنامه رشدآموزی و به طور کلی رشدانا رو از سایر برنامه ها و مجموعه های مشابه متمایز میکنه اینه که رشدانا، نه تنها به توانمندسازی شما در حوزه مهارت های دیجیتال اهمیت میده، بلکه به رشد و توسعه فردی شما هم توجه ویژه ای داره. درواقع یکی از اهداف رشدانا، تمرکز روی توانمندسازی رشدآموز هاش در حوزه مهارت های نرم هست.
و همه به این قضیه آگاه هستن که در دنیای امروز، مهارت های سخت یا دیجیتالی به تنها کافی نیستن و برای حفظ یا ارتقاء جایگاه و به طور کلی بهبود یک شرکت یا سازمان، نیازه که به مهارت های نرم کارکنان اون سازمان هم اهمیت داده بشه.
کالج رشدآموزی رشدانا
رشدانا شامل بخش های و دپارتمان ها متفاوتی میشه که کالج رشدآموزی (کارآموزی) با College Roshdana، یکی از این بخش ها محسوب میشه. برگزاری برنامه های توانمندسازی (رشدآموزی)، مسیر های رشد شغلی – مهارتی و همچنین سایر کارگاه های آموزشی، به عهده این دپارتمانه.
کالج رشدانا، برنامه رشدآموزی رو در 3 ترم برگزار میکنه؛ در ترم 1، رشدآموزا به یه سری مباحث جنرال کسب و کار آنلاین مثل راه اندازی کسب و کار آنلاین، انواع مجوز های اینترنتی، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی، برنامه نویسی بک اند و فرانت اند، موشن گرافیک، دیجیتال مارکتینگ، مهارت های نرم و کلی موارد جذاب دیگه آشنا میشن. در ترم یک رشدآموزا این فرصت رو دارن که با این مباحث به طور کلی آشنا بشن و با انجام تسک ها و پروژه های مختلف، میزان علاقه خودشون رو به هر حوزه بسنجن. در انتهای ترم یک رشدآموزا میتونن با کمک مشاوره های شغلی تخصصی و با در نظر گرفتن علاقه قلبی و تیپ شخصیتیشون، اون حوزه رو انتخاب کنن که براش مناسب هستن.
بعد از ترم 1، میریم سراغ ترم 2 که ما در رشدانا بهش میگیم مسیر رشد. در ترم 2، رشدآموز علاقه و توانمندی خودش رو شناسایی کرده و به طور تخصصی، در مسیر رشد شغلی یکی از شاخه های دلخواهش در حوزه کسب و کار دیجیتال ورود پیدا میکنه. در این ترم، رشدآموز موظف میشه پروژه کلی و ریز پروژه های اون مسیر رو به درستی انجام بده و مسیر توانمندسازی رو به درستی طی کنه. انجام این پروژه ها، هم به کسب دانش و مهارت رشدآموز کمک میکنه و هم در کسب امتیاز و ارزیابی افراد توسط تیم علمی رشدانا تاثیر داره.
در نهایت میریم سراغ ترم 3 یا کارآموزی. در این ترم، رشدآموزایی که بالاترین امتیاز رو در ارزیابی نهایی ترم 2 بدست آورده باشن، به کسب و کار ها معرفی میشن؛ حالا فرصت اینو دارن که خودشونو نشون بدن و تمام دانشی که کسب کردن رو به صورت کاملا جدی به کار بگیرن. این فرصت هم باعث میشه که تجربه های زیادی در محیط کار واقعی کسب کنن و هم اگه بتونن توانمندی خودشون رو اثبات کنن و کارفرما هم از اونا راضی باشه، در همون مجموعه یا شرکت استخدام بشن.
سامانه اشتغال هوشمند رشدانا
سامانه اشتغال هوشمند رشدانا یه بستره برای تطابق نیاز کسب و کار های سطح شهر به نیروی انسانی متخصص و آماده به کار. رشدانا بعد از فارغ التحصیل شدن رشدآموزاش، اطلاعات و دیتای اونا رو در این سامانه ثبت میکنه و رزومه ی اونا رو مورد بررسی و احراز قرار میده. بعد به صورت کاملا هوشمندانه، مناسب ترین گزینه های استخدام رو با توجه به فاکتور های مد نظر شرکت ها، در اختیارشون قرار میده. توجه داشته باشین که افراد جویای کار در سراسر کشور میتونن رزومه و اطلاعات خودشون در این سامانه ثبت کنن و از فرصت اشتغال پایدار بهره مند شوند. درواقع سامانه اشتغال هوشمند یه پله بین کارجو و کارفرما.